Frågor kring graviditeten?

Gud vad skönt det känns att ha släppt bomben, det har tyngt mig så länge. Jag tänkte ta tag lite i bloggen inom en snar framtid, ändra om utseendemässigt och blogga mer regelbundet och ordentligt. Jag har nu även lagt till 3 nya kategorier, ''Molly '', ''Bebis '' & ''Graviditet''.
 
Vilken resa jag har framför mig igen. Jag har så mycket kärlek i mig just nu att det bara bubblar över ibland! Tror att Molly är lite småtrött på mig haha, jag är så närgången och pussig HELA TIDEN på henne. Blir så lycklig när jag är med henne ju, hon är det vackraste jag vet och snart har jag 2 stycken sådana. Det kommer att bli helt underbart! 
 
Eftersom att några av er har ställt lite frågor kring allt så tänkte jag ha en liten frågestund angående graviditeten. Så fråga mig om det som faller er in nu.
Kommentarer
Postat av: Hannah

Stort grattis till graviditeten! Du kommer klara det fint!
Tidigare har du sagt att du inte vill ha fler barn, eller iallafall inte föda fler barn och gå igenom förändring av kropp (viktuppgång osv) och dels av att du verkar tycka att det var någonting jobbigt mellanåt.
Vad fick dig att ändra dig?
Åter igen, grattis =)

2012-10-25 @ 20:00:33
Postat av: Anonym

hej och grattis till dem glada nyheterna.
hur kommer du göra med jobbet du nyss fått?
ska du och alex ta reda på om det blir en tjej eller en pojke?
vad känner alex för allting?

2012-10-25 @ 20:15:49
Postat av: inna

Stort grattis!!! är ganska nyfiken på hur din mamma tog nyheten. Hade ja väntat mitt andra barn redan nu hade hon nog slängt ut mig. (lite skämt o sido de sista)
men hoppas di kommer att skriva om din graviditet här på bloggen. Och jag bara vet att du kommer bli en super bra mamma till dina 2 barn. skit i vad folk säger om att du bor hemma, tycker det är bättre en att behöva be kommunen betala för en!!!!!!!
kämpa på<3

2012-10-26 @ 01:10:24
Postat av: Haleymylove

hoppAs du på en pojke eller flicka??
Vem vet, kanske är tvillingar i magen.
bamse kramar!

2012-10-26 @ 01:12:29
Postat av: Anonym

Använde du något preventivmedel, isåfall vilket och vad gick "snett"?

2012-10-26 @ 11:17:59
Postat av: En annan mamma

Hur ser din livsplan ut? Med två barn tillkommer både ansvar och större utgifter. Har du lägsta föräldrar nivå eftersom du är så ung?

2012-10-26 @ 16:40:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Sara - Mamma till Molly