“Stop talking about love. Every asshole in the world says he loves somebody. It means nothing. It still doesn’t mean anything. What you feel only matters to you. It’s what you do to the people you say you love, that’s what matters. It’s the only thing that counts.”

 

New Haircolor

Min hårfärg är förresten som den ska nu, dock ger inte bilderna den någon rättvisa alls..men jag är iallafall nöjd! Tycker färgen är jättefin, honungsaskblond typ, kul med lite förändring.

Mvc

Idag har vi varit på mvc också, första mötet men ändå inte. Har ju samma barnmorska nu som jag hade när jag väntade Molly. Trivdes verkligen med henne så jag bestämde mig för att ha samma igen, hon är så go! Jag bokade även en tid för ett ultraljud som jag ska göra när jag är i vecka 12, mest för att jag nojjar så fruktansvärt mycket.

Dagens Mor & Dotter

Ikväll har Molly haft på sig sitt nya fina fleece set som jag fick hem idag, jag däremot fick köra på en väldigt simpel look på jobbet. Har ju inga kläder som passar nästan, tröjorna glider upp och byxorna går inte att stänga så jag får allt springa i min mammas garderob just nu haha. Får allt ge mig ut och handla lite mammakläder snarast.

''The bigger the better'' - not so true

Det är helt ofattbart hur stor jag är nu jämfört med när jag vart gravid med Molly. Då vart jag såhär stor i 5-6 månaden ungefär, nu är jag bara i vecka 10-11 någonstans och ser redan ut såhär..jag som hoppades på en liten och nätt mage igen, men så verkar det inte bli. Dock så sägs det ju att man blir större fortare om man redan gått igenom en graviditet.

Dagens Molly

Haha, jag bara älskar den sista bilden på Molly! Hon ser så himla sur och envis ut, sådär som hon oftast ser ut när hon inte får allt som hon vill.
 
Annars idag så har jag och Alex bara varit i Trelleborg en snabb runda, kom hem med lite nya kläder till Molly. Nu sover lilltjejen och ska jag inte göra mycket mer än att sitta i soffan, är så trött i både knopp och kropp.

Jollyrace

Om det finns några föräldrar eller någon som kanske väntar barn där ute så har ni har väl inte missat att Jollyroom idag kör ett ''race'' med jättekul erbjudanden mellan 16-23. Jag kommer sitta som fastklistrad vid datorn ikväll, haha! ;)
Jag har redan klickat hem 2 sådana här matstolar.

Att Vara Gravid - vecka 10, månad 3

Vecka 10

Kroppen:
 Nu är det många som är känsligare än vanligt. Det beror på att man påverkas av en mängd hormoner. Trötthet, irritation och många funderingar kring framtiden är vanligt. Som partner kan det vara svårt att förstå vad som händer då det ofta går mycket fort från det att den blivande mamman mår bra till att hon känner sig gråtfärdig.

I de flesta landsting erbjuds kvinnor som fyller 35 år innan barnet föds ett så kallat KUB-test, men även yngre kvinnor kan göra det vid särskilda omständigheter. KUB-testet används för att beräkna sannolikheten för att du väntar ett barn med Downs syndrom. KUB-testet består av en ultraljudsundersökning där man mäter nackuppklarningen (NUPP) hos fostret, samt ett blodprov som tas minst fyra dagar före ultraljudet.

Om testet visar på riskfaktorer kan man gå vidare med ett fostervattensprov eller moderkaksprov. Dessa provtagningar är dock inte riskfria, utan kan innebära en ökad risk för missfall.

Fostret: Nu är embryoperioden över. Moderkakan gör sig redo att ta över näringstillförseln. Det tar dock ett par veckor för moderkakan att mogna innan den kan överta gulkroppens funktion. Fingrar och tår är helt åtskilda och smaklökarna börjar bildas. Nu kan man skymta början till alla 20 mjölktänderna. Äggstockarna eller testiklarna är utvecklade. Rörelserna är kraftigare och fostret börjar kunna ändra läge i livmodern. Den lilla svansen har försvunnit och huvudet får alltmer mänskliga drag. Fostret har ett ansikte med spädbarns-profil. Hög rundad panna, liten uppnäsa och en mer markerad haka.

 
Källa: Familjeliv.se

Morning sickness

Godmorgon ♡ Hur står det till idag? Här är det iallafall inte sådär jättebra, ligger till sängs tillsammans med mitt morgonillamående. Såhär illa mådde inte jag med M, tänka sig vad det kan variera från graviditet till graviditet. Men men, det är ju den där mindre roliga biten som tillhör. Molly sover ännu, väntar på att hon ska vakna så att vi kan gå ner och äta en mysig frukost tillsammans hon och jag.

Don’t judge me for my choices when you don’t understand my reasons.

Molly gillar att gosa i mormors fåtölj. När hon börjar bli lite trött fram emot eftermiddagen klättrar hon ibland upp där och lägger sig lite. Så himla jättesöt!
 
Nu ska jag slänga på mig lite kläder och åka hem till Alex mamma på middag. Pussar!

Love always, Charlie.

Don't worry, jag ska inte ha mitt hår såhär haha! Det ska blekas 1 gång till idag så att det blir jämt och efter det ska jag lägga i en askig ljusbrun färg. Hoppas på att det blir så som jag tycker att det borde bli i huvudet haha.
 
Jag ser verkligen inte klok ut just nu. Kan någon förstå att jag en gång i tiden (i hela 4 år) varit vithårig? Såg jag lika dum ut då haha? Jag förstår det inte..

Svar på Frågestunden.

 

Emporia


Idag har jag varit på det nyöppnade köpcentret i Malmö, Emporia, med Elli och Tina. Måste dock få säga att jag hade högre förväntningar faktiskt. Stället kändes mest förvirrande och vilseledande. Har skämts så mycket idag också, blekte håret igårkväll så det är orangebrun-fläckigt nu, hoppas folk förstår att det är ''in process'' haha. Har köpt hem massa blekning idag så ska fortsätta ikväll.

BIG or small, lies are lies.

Någon som är vaken? Jag är iallafall. Så himla jobbigt att sömnproblemen redan har satt igång, med Molly kom inte dom förens jag vart i 5-6 månaden ungefär. Men jag tror att det är nu när allting är så nytt igen och man oroar ju sig och det är hormoner och grejer hit och dit, jag drömmer väldigt mycket mardrömmar också. :(
Är så himla arg just nu också! Alexander säger, ''Äh, jag är inte heller trött så jag lovar att vara vaken med dig.'' men ca 4 minuter senare somnade han och började dessutom att snarka och det finns ju inget värre att lyssna på nästan. Jag avskyr när folk snarkar. Så nu ligger jag ute i soffan istället och funderar på vad han ska göra för mig imorgon för att gottgöra mig.
 
Eftersom att någon bad så snällt om att jag skulle svara på frågestunden i ett videoinlägg så kommer jag att göra det. Tycker ändå att det är lättare att formulera mig så.
 
Så himla gamla bilder, aw!

Frågor kring graviditeten?

Gud vad skönt det känns att ha släppt bomben, det har tyngt mig så länge. Jag tänkte ta tag lite i bloggen inom en snar framtid, ändra om utseendemässigt och blogga mer regelbundet och ordentligt. Jag har nu även lagt till 3 nya kategorier, ''Molly '', ''Bebis '' & ''Graviditet''.
 
Vilken resa jag har framför mig igen. Jag har så mycket kärlek i mig just nu att det bara bubblar över ibland! Tror att Molly är lite småtrött på mig haha, jag är så närgången och pussig HELA TIDEN på henne. Blir så lycklig när jag är med henne ju, hon är det vackraste jag vet och snart har jag 2 stycken sådana. Det kommer att bli helt underbart! 
 
Eftersom att några av er har ställt lite frågor kring allt så tänkte jag ha en liten frågestund angående graviditeten. Så fråga mig om det som faller er in nu.

To have the discipline to not give up.

Bilderna är sedan igår, alldeles innan vi åkte till Alex mamma och åt middag. Jag fick ett enormt taco-sug och söt som hon är så gjorde hon det! Alex vart också en ängel och gjorde morotskaka till efterrätt, för det vart jag också sugen på. Molly klagade inte heller, precis som sin mamma så åt hon massor utav allt.
 
Idag har hon varit på dagis lite under förmiddagen. Jag vill ju inte lämna henne om jag inte måste, men nu vill de att jag ska göra det minst 3 gånger i veckan, för hennes skull såklart. Det blir ju så nytt varje gång hon kommer dit annars och då blir hon ännu mer ledsen än vad hon vanligtvis brukar bli.
Nu ska jag äta någonting, känns som det är dags för det.

A baby is something you carry inside you for nine months, in your arms for three years and in your heart till the day you die.

        
För ca 2 veckor sedan fick jag veta att jag är gravid, igen. Jag visste inte om jag skulle skratta eller gråta, det slutade med att jag gjorde både och för att sedan inte känna någonting. Allt stod still, jag kunde varken tänka eller känna, och jag ville inte heller eftersom att jag visste att detta barnet inte skulle vara möjligt att behålla pga läget, Alex har ju bara en 2a och jag bor ju hos mamma.
Så jag bokade en tid för abort och veckorna gick..jag har mådde så dåligt och grät mig till sömns i flera nätter. Jag började känna och förstå att där faktiskt vart en bebis där inne. Min bebis, mitt barn, mitt lilla underverk. Jag kände att detta är inte rätt, det är mitt barn, jag kan inte döda det. Jag visste inte heller hur jag skulle hantera det hela efteråt om jag skulle tagit bort det..jag skulle ju vara i 1000 bitar, hur skulle jag då kunna ta hand om Molly när jag inte är så säker på att jag hade kunnat ta hand om mig själv?
 
Jag övervägde det hela noga, räknade pengar, ringde lite samtal, pratade med min familj/omgivning och avbokade aborten. Saker och ting ser väldigt positivt ut just nu, och fortsätter allt gå åt rätt håll nu så får jag en lägenhet inom en snar framtid också.
 
Jag är så tacksam för all hjälp och stöd jag fått av vänner och familj och att det är så pass många som tror på mig, det trodde jag inte. Jag vart beredd på väldigt negativa reaktioner när jag gick ut med detta, men än så länge har de flesta (peppar peppar ta i trä) varit positiva. Jag vet att jag klarar detta för jag har gjort det en gång innan. Denna gången är det ju dessutom skillnad eftersom att nu är jag med pappan till barnet och det blir delad ekonomi och allt det där. Jag är ju inte ensam i detta.
 
Så, grattis till oss & grattis till min lilla prinsessa som snart ska bli storasyster. ♥

We didn't talk about anything heavy or light. We were just there together. And that was enough.

Go'kväll, har jobbat hela dagen idag och min lilla älskling har varit på dagis. Dock hade hon varit väldigt ledsen idag och dessutom så hade hon blivit biten, igen. Men de jobbar på det sa dom, det vart samma unge som sist tydligen. Annars idag så ska jag nu snart åka hem till Alex mamma, efter det blir det väl antagligen bara hem och göra ingenting. Kanske ska ta och måla naglarna idag istället eftersom att det inte blev något med det igår.
 
Jag är dock lycklig igen, saker & ting har ju oftast en tendens till att lösa sig. Även om det är svårt att tro eller känna så när det känns som värst. Ska inte gå in på några detaljer just nu, men om några dagar eller så kanske. När jag nu än känner mig redo. ♥

Hur överlever man att förlora en del av sig själv?

 

Stargazer, heartbreaker, wish you were here.

Lilla M bestämde sig för att lägga sig i rentvätt-tvättkorgen medans jag hängde upp den blöta tvätten. Hur söt är inte hon då haha? Lilla loppan, där la hon och gosa.
Jag har som det kanske framgår i texten ovan bara tvättan idag också, tvättat och städat. Så nu är jag snart helt klar, bara toaletten kvar! Efter det tänker jag duscha, tända massa ljus och gosa ner mig i soffan med en ansiktsmask och måla naglarna i någon champagne/ljusrosa färg som vanligt. Imorgon är det jobbdags igen. Så om vi inte hörs igen ikväll, sleep tight! ♥

Hold the tears inside when people can see.Här är vad som fick följa med hem igår.
Tyckte julstrumpan vart så himla jättesöt, köpte den utan att tänka och när jag satt där och beundra den i bilen påvägen hem så slog det mig, ''Fan, det är ju inte alls de Mollys första jul!'' haha...

Some things can only be seen in the shadows.

Har morgonmys framför barnprogram med Molly i soffan. Hon är jättemegagosig, kramas & pussas hela tiden.
 
Igår vart vi på Vellingeblomman, men det vart så ofräscht och rörigt, inte alls som jag kom ihåg det, så det blev bara en snabbisrunda där så åkte vi till Malmö istället och där handlade jag lite, både till mig & Molly, men visar det lite senare idag.
Vart det Halloween igår förresten? Kändes inte så men såg så himla mycket bilder på facebook..de flesta såg ut som något inte ens katten skulle vilja släpa in, hoppas innerligt att de inte gick ut så. De hade faktiskt i såna fall lika gärna kunnat gå nakna så mycket hud de visade, det hade inte spelat så stor roll. De som tror att Halloween är så himla bra för att man får klä sig som en slampa utan att klassas som en, think again...
 
Annars idag så ska jag storstäda här hemma, Alex åker hem till sin mamma med Molly under dagen så att jag har det helt fritt här hemma och kan fokusera fullt ut på städningen.

I'm trying to forget you, but I can't. A part of me will always miss you.

Såhär har vi spenderat eftermiddagen. Molly stackarn är sjuk, hon har feber och ont i kroppen. Det är så jobbigt att veta att hon har sådär ont på huden som man kan få när man är febrig ni vet, och ändå måste jag ju ta i henne någon gång som när det ska lyftas, bytas blöja osv..
 
Hur som haver, jag vart ledig idag men det är dags för jobb imorgon igen, dock bara fram tills klockan 15:00. Efter det får vi se hur Molly mår och hur trött jag är, annars hade jag så gärna velat åka till vellingeblomman och titta på halloween utställningen, det är flera år sedan jag vart där, tror jag gick i 6an sist alltså. Men som sagt, eftersom att Molly inte är helt kry får de antagligen vänta, antingen tills lör/sön eller nästa helg. Just nu är det iallafall dags för en dusch!

Du är äger mitt blod och du är slagsmålet jag aldrig kan vinna och jag känner mig bara så jävla tom ibland.

''
Idag är ingen bra dag.

Song of the Day: Regina Spektor - Laughing with

Det är så sant det hon säger och det är precis vad jag känner just nu. Jag har ''skrattat'' åt gud hela livet, men det är inget jag skulle få för mig att göra just nu, aldrig mer.

You are the loveliest thing I know.

Min älskade vackra du, förlåt att mamma inte alltid är den bästa mamman hon kan vara. Jag lovar dig att allt blir bra snart, mamma ska bara komma på fötter igen. Även om du inte förstår allt jag säger när jag pratar med dig så kan du alltid lita på vartenda ord. Du är det finaste, för dig gör jag allt. ♥

Vraket

Säg minns du hur det är jag brukar vara,
minns du hur stabil jag var igår?
Nu är jag påväg att lösas upp till ingenting
för dagen har varit prövande och svår,
kanske onödigt svår..

Vart tog den vägen, den där klangen i min röst, då jag skrattade och grät och ropade ditt namn.

Såhär såg Molly ut när hon hämtades från dagis idag, stora illröda rivmärken över kinderna och näsan och allt de har att säga är ''Hon hamna visst i lite slagsmål idag..'' Nej, slagsmål är det bara om BÅDA slåss. Jag hoppas innerligt att de tog itu med det hela direkt och även tar upp det med den andra ungens föräldrar för sånt beteende är helt oacceptabelt.
 
Annars så har jag jobbat hela dagen, fått det ena dåliga beskedet efter det andra. Denna dagen har varit jobbig och jag kan ärligt säga att jag mår skit just nu, vet varken ut eller in och jag är helt uppriven inombords. Kan inte tänka klart, ingenting är som det borde.

Pink, pink, pink, everything pink

Vad jag hade velat ha denna cykeln. Men med tanke på mina cykelskills så är det ganska så skitsamma om jag har en cykel eller inte, haha. Kan inte cykla nånstans utan att ramla omkull minst 1 gång.

Ingen kommer hit för att återvända.

Mollys evening outfit igår. Sött, flickigt & romantiskt. ♥

Usually, the people that hurt you are the one who promised they never would.

Idag är jag trött. Seg & trött, jag hade helst inte velat röra mig över huvud taget idag men är illa tvungen, har ett berg av tvätt som måstebort. Men kvällen igår vart bra, hade jättetrevligt men som sagt, det tog på mina och Mollys krafter, hon nannar dock middag just nu den lilla lyckosten.

YOU, are the reason why I smile, I love, I breath, I live.

Right now. Hade supertråkigt när Molly sov så jag har redan fixat färdigt mig inför ikväll då det nalkas 50-års fest.  Nu ska jag bara göra iordning Molly också, sedan är vi klara. I väldigt god tid dessutom, vilket är väldigt ovanligt. Ha en fin kväll!

As rough and tough as the world is, don't forget to see the beauty in simple things.

Fick ett ryck igår och möblerade om lillans rum, det blev bra tycker jag. Bortsett från den fula bäddsoffan mamma insisterar på ska vara där inne. Jag kräks varje gång jag ser den, DEN ÄR HEMSK!

Song of the Day: Taylor Swift ft. The Civil Wars - Safe & Sound

Tycker att Taylor är så himla vacker, faller lite extra för henne i denna videon. Helt magisk!

Even the nicest persons have their limits.

Idag vaknade jag självmant lite innan 7, vilket jag gjort de senaste dagarna..men jag låg kvar och vänta på att Molly skulle vakna vilket hon gjorde ca 15 minuter senare. Det vart fortfrande sådär mysigt mörkt ute så jag bestämde mig för att strunta i morgonvällingen så jag gick ner och tände ljus & gjorde en brakfrukost med ägg, mackor, te & frukt till henne framför disneymorgon på tv istället.
Så med andra ord, en riktig mysmorgon. Nu har jag nyss lagt Molly igen och själv så ska jag ta tag i tvättningen och städningen här hemma. Inte så jättekul...

Baby of the Day

Pyjamas hela dagen, för att sedan bada och sätta på en ny pyjamas. Blev lite kvällsmys innan läggdags, Molly fick lite fredagsgodis och te (som hon för övrigt älskar), hälften te & hälften mjölk haha!

I'm so sick of speaking words that no one understands.

         Gosiga koftor är ju ett måste nu när det börjar bli riktigt ruggigt & kallt ute. Här har vi det senaste tillskottet i Mollys höst/vinter garderob, jag bara älskar den!

Hold on, stay strong, you will make it through.

  There's a loneliness that only exists in one's mind.
The loneliest moment in someone's life is when
they are watching their whole world fall apart,
and all they can do is stare blankly.

Take nothing but pictures. Leave nothing but footprints. Kill nothing but time.

Denna dagen har varit både bra och dålig. Det dåliga tar dock över och jag vet inte vart jag har huvudet just nu, vet inte om jag kommer att berätta om detta. Jag hade velat skriva av mig, jag vill få uttrycka mig lite på nåt vis nånstans samtidigt som jag inte vill känna eller säga något alls.
Vi får se, kanske berättar jag, kanske inte. Men känner mig inte redo just nu iallafall.
Det är ju egentligen väldigt personligt & känsligt.

Dagens Fråga

jag missade din frågestånd och fick inte fråga. 
jag undrar om du solar med "vanlig hy" i solariet? 
alltså.. om du använder du salva eller olja eller liknande eller inte? 
tycker du har så fin färg.
 
Svar: Jag har använt cocosolja 3 gånger när jag solat, men tycker bara det blir så kladdigt och luktar illa. Har heller inte märkt någon skillnad när jag använt de. Så nej, det gör jag inte. Tack! :)

If a writer falls in love with you, you can never die.

Look of the day.
Nu känner jag mig mycket bättre, därför ska jag nu gå till Mollys dagis och vara med när de ska ta enskilda bilder. Jättekul!

Wherever she went happy bloomed.

Hur fin är inte denna förvaringspallen som jag köpte till Molly häromdagen? Magisk! Och texten passar in så bra, ''wherever she went happy bloomed'', så är det verkligen!
 
Åh vad jag älskar tills jag flyttar till något eget, jag & mamma har inte samma stil alls när det kommer till inredning så det blir lätt lite sura miner när jag kommer hem med saker hon inte vill ha/tycker passar in. Men som sagt, det följer ju med mig den dag jag flyttar!

MAKE THE PAIN GO AWAY

Molly har sin sista inskolningsdag idag, de ska ta ''klassfoto'' och allting och jag kunde inte vara där. Varför? Jo för att jag fick hjärtklappning, började skaka, blev helt genomblöt av kallsvett och nästan tuppade av. Själva ''avtuppningen'' vart värre än någon annan jag varit med om! Det kändes som att jag skulle dö för när hjärtklappningen slutade så kändes det som att hjärtat skulle sluta slå helt, allt blev bara svart och jag kände hur tung min kropp blev. Men, när jag väl bestämt mig för att bita ihop och trotsa allt det där och reste mig upp så såg Mollys dagisfröken hur jag såg ut och tyckte det vart bättre om jag gick hem och Alex vart kvar hos Molly, han skulle dock köra mig hem igen men vi hann inte mer än ut fören jag kräktes och trots att där inte fanns något att kräka upp så fortsatte det. 4 gånger. Det vart botten för mig, jag skämdes så mycket. Tusen tack iallafall till personalen som hämtade papper & påsar och som fick ställa sig och spola bort allt..stackarn. Känns som om jag borde köpa blommor eller nåt som tack och för att be lite om ursäkt. Så, denna morgonen har varit allt annat än kul, det känns i hjärtat att veta att de är sista inskloningsdagen och jag är inte där....
 
 
Jag är iallafall bättre nu, sålänge jag stannar liggandes. Blir så yr & illamående när jag reser mig.
Ska stoppa i mig massa tabletter för lite senare idag så ska Molly ta enskilt foto och då vill jag va där!
 
Min älskade!

Dagens Fråga

Var har du fått jobb? GRATTIS :)
 
Svar: Jag jobbar numera som receptionist. Tusen tack! :)

If you always do what interests you, at least one person is pleased.

Idag har jag jobbat hela dagen nästan, allt går så bra! Ska jobba på onsdag igen och sedan nästan hela nästa vecka som det ser ut just nu. Jättekul!! Så alltså har vi inte hunnit så mycket mer här idag, ska passa på att gosa lite med min lilla loppa nu innan hon ska få kvällsmat och lägga sig, man hinner ju inte ses så mycket nu när man faktiskt jobbar osv..får ta vara på den lilla tiden man har tillsammans om kvällarna. Anyway, nu ska jag göra lite gröt till Molly så ska vi mysa framför tvn.
Lilla gullan & jag innan ♥

If you don't give her the attention and love she deserves, then eventually she'll find someone else who will.

Godkväll, har helt glömt bort bloggen de senaste dagarna. Varför? Jo för att jag har jobbat! 
Känns så bra, allt börjar verkligen gå åt rätt håll nu känns det som. Molly är som sagt på dagis nu, och det går så bra! Allt gick verkligen ifrån att kännas mer eller mindre hopplöst till toppen, jättebra dagis + jättebra jobb, det är jättekul!
Nu ska jag mysa lite med min gullehöna innan det är sängdags för henne. ♥
Ha en bra kväll allihopa! Love love love!

A wise girl kisses but doesn't love, listens but doesn't believe and leaves before she is left.

Godkväll. Idag vart det andra dagen för Molly på dagis, det gick superbra och hon trivs verkligen som fisken i vattnet. Personalen är hur go som helst också, jättekul! Ska dit på fredag igen, vilket också blir sista dagen som jag är med henne på dagis. Men det kommer gå bra, det säger personalen också, hur lätt och duktig hon är & att hon kommer att ha det bra trots att jag inte är där. Kanske att hon märker av det om ett tag, men men, det får man ta då. Har för övrigt mått kasst sedan klockan 13:00 idag med, så när vi kom hem från dagis så tog Alexander faktiskt Molly så att jag kunde få vila.
Skaj ju förresten provjobba imorgon också, omg är så nervös. Hoppas hoppas hoppas att jag får jobbet, det skulle betyda så mycket! Så ni får hålla tummarna för mig och önska mig lycka till!
Sleep tight ♥

I've got the dreamers' disease.

Lilltjejen vart så himla trött ikväll, har ju varit en lång dag med många nya intryck och rutiner. Hon kommer nog sova skönare än skönast ikväll. Själv så har jag tvättat, städat & packat..
Men nu är det snart dags för Hollywoodfruar och sen är det nästan bedtime för mig.
Godnatt Lovelies.

I'm not sure wich is worse..missing you, or the fact that I can't do anything about it.

Lite småsaker som fick följa med hem från stan igår, en bas-body & en åka vagn/bil overall.

Idag vart Mollys första dag på dagis, förutom att vi vart tvunga att åka hem tidigare än väntat för att jag blev dålig så det gick helt fantastiskt! Molly hade så kul och hon ville inte ha med mig att göra alls där, hon skulle upptäcka allt på egen hand haha. Sved lite i mammahjärtat att se henne så självständig. Men det är ju bra ändå, man vill ju att hela dagis-processen ska gå så smidigt som möjligt. Ska dit imorgon igen, jag ska vara med henne där hela tiden nu de 3 första dagarna. Efter det skulle Molly till tandläkaren, det tog ca 1 minut sen vart allt klart där & allt såg jättefint ut. Jättekul!

Svar på Frågestunden.

 
 
 Ursäkta mitt överdrivna tuggummituggande & dragandet i håret, första videoinlägget liksom, nervöst.
Glömde också svara på en fråga, så gör det här:
 
Tänker du fullfölja din gymnasieutbildning när M börjar dagis?
Du skrev för ett tag sen om vad som är "classy" och vad som är "trashy". Du har ju verkligen gjort en resa från det ena till det andra och det är kul att se att du ryckt upp dig så när du blev mamma! Är du rädd att falla tillbaks i gamla vanor med festande, rökande och sådär? Och har du börjat röka igen efter Mollys födsel?
 
Svar: Ja, när jag fyllt 20 tänkte jag börja skolan igen.
Är inte ett dugg rädd för det, dricker nästan aldrig. Ser ingen mening med det, har varit full 1 eller 2 gånger sedan Molly föddes och det vart på en 20 års fest. Röker inte, men kan erkänna att jag tagit någon cigg de senaste 2 veckorna ungefär, när det varit lite jobbigt med Alex osv, då har jag tröstat mig med en cigg. Hur dumt som helst, men så är det.
Sara - Mamma till Molly