Ultraljud, 9/11 - 12

Ultraljudet vart fantastiskt och allt såg helt perfekt ut. Så den 3 maj 2013 är vår lilla pojke beräknad att komma till världen. ♥
 
Jag är nu i vecka 15 (14+6) och nu tänker säkert många av er ''Men du vart ju nyss i vecka 10?'' Och ja, det trodde jag med. Men jag har fått så fel information från början då jag på mitt första ultraljud fick det sagt att jag vart i vecka 8, men så vart det inte. Barnmorskan idag kunde inte förstå hur han kunde säga så fel till mig med tanke på att jag vart hela 11 veckor gången då egentligen. Tänk nu om jag faktiskt hade gjort en abort, så som det vart bestämt från början? Då utgick dom ju från hans utvärderingar och jag hade bara fått ta en tablett som antagligen inte hade framkallat en abort utan snarare bara skadat barnet. Det är helt absurt. Så, om ni någon gång ska till gynmottagningen i Ystad och får en tid hos en Dr. Abbas så ta den inte. Han är smått obehaglig, har väldigt dåligt minne och verkar sakna utbildning och kunnighet inom det område som han faktiskt jobbar med.
 
Men förutom honom så har jag bara god erfarenhet av Ystad Lasarett/BB. De är supertrevliga där, man känner sig trygg och de verkar faktiskt bry sig om en. Jag ska absolut föda där denna gången också!
Kommentarer
Postat av: Lina

Tyckte väl att magen din var stor och fin, du är ju i vecka 15! Kul! Då fick du hoppa fram 1 månad! Kul och se magen och ultraljudet! Kan du inte ta en större bild på beben när den suger på tummen! Snart försvinner ju tröttheten med! Trevlig helg!

Svar: Ja haha, sjukt hur man kan få så fel besked egentligen. Ja men självklart kan jag göra det, ska bara scanna in bilderna i datorn. Hoppas du haft en bra helg! :)
Sara

2012-11-09 @ 15:25:58
Postat av: Betty

En pojke! Vad kul! Grattis!

2012-11-09 @ 15:31:32
Postat av: natta

Åååh vad kul, grattis!! Vad har ni för namnförslag till pojken?

2012-11-09 @ 21:35:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Sara - Mamma till Molly