I can't do anything.

Jag och min lilla busbebis idag! 
 
Gókväll på er. Idag började dagen med en välbehövd sovmorgon. Efter att ha varit sjuk i någon vecka och sedan börjat jobba tidigt i nästan en vecka + en bebis som har nattskräck så kändes de så skönt att få sova till klockan 9 idag. Idag jobbade jag bara några få timmar under eftermiddagen, sen åkte jag hem och tog en powernap och inte fören nu så har jag vaknat till lite. Har som sagt ingen ork, är så trött hela tiden så vill/orkar inte göra något alls..
Idag hade jag på mig lite av de nya kläderna som jag köpte igår. Köpte ett par mammabyxor (bilden) nu då jag inte kan knäppa mina vanliga byxor alls längre. Köpte även en stickad mammatröja och blusen på bilden, Molly fick en rosa liten pulka, skor och strumpor.
Kommentarer
Postat av: Lisa

Åh vart har du köpt den fina blusen? Otroligt fin Sara!

Svar: Lindex barnavdelning! :)
Sara

2012-11-08 @ 22:42:11
Postat av: Stina

Vilken fin blogg du har! Har följt dig en tid nu och undrar ifall du inte kan visa hur du bor, vilka möbler och övrig inredning du gillar. Jag är otroligt intresserad av vad ungt folk gillar, är själv 19 år och skall flytta i januari till en lägenhet i Göteborg och behöver massor med tips gällande inredning! Ser på din klädstil att du har bra smak och det måste gälla inredning med! Ha det bra och hoppas att du får en skön helg! Kram

2012-11-09 @ 15:30:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Sara - Mamma till Molly