Dagens Fråga

Vilken fin blogg du har! Har följt dig en tid nu och undrar ifall du inte kan visa hur du bor, vilka möbler och övrig inredning du gillar. Jag är otroligt intresserad av vad ungt folk gillar, är själv 19 år och skall flytta i januari till en lägenhet i Göteborg och behöver massor med tips gällande inredning! Ser på din klädstil att du har bra smak och det måste gälla inredning med! Ha det bra och hoppas att du får en skön helg! Kram
 
Svar: Tack så mycket! :) Nu är det ju som såhär att för tillfället bor jag hos min mamma i väntan på att Alexander ska bli färdig med renoveringen i sin lilla 2a och få sålt den. Såfort det är gjort ska vi köpa en 3a eller 4a, det beror ju helt på vad vi har råd med såklart. Men en 3a är ju en självklarhet iallafall.
 
Jag och min mamma har inte alls samma stil när det gäller inredning osv, hon vill ha allt rakt och strukurerat och gillar färgerna svart, grått, rött och vitt. Jag däremot älskar slott och allt vad det nu innebär! Stora pampiga guldspeglar, stuckatur, marmor, rokoko, gustavianskt, viktorianskt och jag älskar färgerna vit, guld och ljus gammelrosa. Så vi är väldigt olika där, därför känns det inte så lönt att visa upp hur jag bor just nu då jag vantrivs med möblemanget osv här hemma haha. Men när vi väl flyttat och kommit i ordning med möbler och sånt så kommer jag absolut dela med mig av massor med inredningstips och inspiration osv, för jag älskar inredning!
 Här är iallafall några bilder på hur jag hade velat bo.
Sånt här älskar jag! ♥
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Sara - Mamma till Molly