She loved life and it loved her right back.

Nu är jag hemma igen från vår lilla utflykt till Ystad. Molly fick en mjukglass, och sen gick vi en liten promenad. Glömde bort tiden helt! Stackars lilla snuttan, hon brukar vanligtvis lägga sig runt halv sju - sju, så hon vart ju redigt trött nu när klockan började närma sig halv tio..
Nu ska denna tötta svensken ladda upp med jordgubbar och en film för hela slanten.
Godnatt!

Hjärta

 

How people treat you is their karma. How you react is yours.

God eftermiddag fina! Slänger in lite bilder från veckans handlande. Kan faktiskt säga att jag fick en hyffsat okej rumpa i kjolen (hatar min rumpa), dock hade jag inget att ha till kände jag så jag klickade hem fin tröja igår faktiskt som jag hoppas på ska passa. Insåg också nyss att det är första gången jag käper underkläder sedan jag fick Molly..usch, älskar att ha fina underkläder egentligen. Ända till jag tittar i spegeln.
 
Detta måste jag också få ur mig, vem kom på idén med ''ONE SIZE''? Tittade runt på kläder på en sida igår, nästan allt vart i one size. Hur kan man skriva ''passar XS-M''? Hur kan något som är i XS passa någon som vanligtvis har M?! När jag sedan läste måtten så vart de väldigt stort, det vart absolut inga XS-mått. Så himla frustrerande när man blir kär i plagg efter plagg, men så finns inget i ens storlek..
 
Nu är det dock kaffedags för mig och mellisdags för Molly, senare idag ska vi på en liten utflykt.

It's time to be happy again.

Hej alla ni söta som faktiskt fortfarande kikar in här,
jag kan säga som såhär, jag hade tänk börja blogga igen. dock kommer antagligen uppdateringen vara sådär dessa första dagarna, har planerat att göra om bloggen lite step by step, så vi får se när jag kommer igång på riktigt igen.
Saker & ting är nu bättre, det är inte så bra som det hade kunnat va, men det är bra. De personer som hr trott att min ''depp-period'' har berott på Molly har haft fel. Ingenting har haft med henne och göra, och jag har hållt henne utanför min depression så gott det går. Jag tycker inte att förälderns mående ska påverka barnet/barnen över huvud taget, så jag ahr gjort mitt bästa för att inte visa mig svag eller ledsen för henne. Trots att hon bara är 9,5 månad gammal, så känns det ibland som att hon förstår faktiskt och jag vill ju inte göra henne orolig/ledsen bara för att jag är det.
Så som sagt, om ett tag kommer jag att börja blogga ''ordentligt'' igen.
Här kommer nu en jädrans massa bilder från denna paus-tiden, jag lägger in dem som miniatyrer så att ni bara behöver klicka på de bilder ni vill se förstorade. Än en gång, love love love till er som kommenterat så fina saker! Det gör mig jätteglad och det får ni mer än gärna fortsätta med! Det känns bra med respons & bekräftelse ibland. Tips och önskningen är också alltid kul, så är det något ni vill se mer eller mindre av, något ni inte sett som niskulle vilja se? Har lite ont om fantasi så önskar ni nåt så kom gärna med tips! Är öppen för det mesta.
Det är absolut ingen ordning på bilderna, de hamnade lite huller om buller och vissa är från mobilen medans andra är från kameran..enjoy!

Thank you, dear.

Först & främst så vill jag tacka så hemskt mycket för alla de fina och värmande kommentarerna. Det känns bra attt veta att det faktiskt finns någon där ute som tror på mig fortfarande. Jag kan också säga att jag faktiskt vart på bättringsvägen, fram tills idag. Det är precis som om varje gång jag börjar få upp hoppet om att bli hel igen så måste alltid något/någon ta det ifrån mig. Men, det är bara till att försöka igen. Och igen. Ända tills den dag då jag kan se mig själv som en värdig förbild för Molly.
Veckan har annars varit bra, jag har firat studenter och varit med vänner, inte tänkt så mycket på mitt tillstånd..kanske därför jag trodde mig må bättre? Inte vet jag. Ska inte gnälla mer, ville mest säga tack! Tusen tack!
Sara - Mamma till Molly