Ullared

Välkommen vackra december ♥ Igår blev jag av med min Ullaredsoskuld som jag kallar det. En heldag där när det nyss varit löning - gravid, usch säger jag bara! Så mycket folk och de flesta luktade mer eller mindre bajs. Annars så vart det ett helt okej ställe, men jag förstår mig verkligen inte på folk som kan då där flera gånger i månaden osv...
 
Jag hittade iallafall ganska så mycket julklappar till Molly, köpte även en åkpåse som påminner väldigt mycket om Elodie Details ''white edition'' fast utan pälsen och eftersom att den kostar över tusenlappen så blev jag så lycklig när jag hittade denna för väldigt små pengar, runt 250 kronor tror jag att den kostade. Köpte smink och andra behövligheter till mig själv och 2 filtar till vår lilla pojke, M har ju den blåa också fast i rosa så tyckte det passade så bra att han också fick en. Barnkläderna där tyckte jag dock inte vart något att hänga i julgranen, men jag köpte iallafall en mjukisdress till M som hon fick inviga idag.
 
Nu sover Molly middag och jag tvättar lite, planerar att vi ska ta oss ut i snön för lite pulkaåk och lek när hon vaknar. :)
Kommentarer
Postat av: Anonym

det hade varit kul om du la in några videos på molly, så man får se henne i rörelse också :)

Svar: Självklart kan jag göra det någon gång! :)
Sara

2012-12-03 @ 07:54:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Sara - Mamma till Molly