Happy Birthday, Molly!


Tänk att för 1 år sedan, vid nästan denna tiden, la jag på BB och hade ingen aning om vad som väntade mig. När jag väl fick se dig så kunde jag inte tänka mig att du vart min för det vart du alldeles för fin för. Jag kunde inte titta på dig 
utan att börja gråta för när jag gjorde det så såg jag bara mitt eget liv spelas upp framför mig och jag vart/är så rädd att du någonsin ska behöva gå igenom eller uppleva liknande saker. När den värsta ångesten lagt sig, och jag hade accepterat att jag faktiskt på något sätt hade förtjänat ett så fint barn så kunde jag bara tänka på allt jag hade framför mig & allt jag skulle få uppleva med dig! Det har varit en ära att få vara din mamma i 1 år nu, och jag ser så mycket fram emot alla kommande år med dig. Men du har verkligen visat mig kärlek, en sådan där-gör-så-fruktansvärt-ont-hela-tiden kärlek, för man oroar sig alltid mer eller mindre. Du vart min räddning, du kom när jag behövde dig som mest och du har nu gjort mitt liv till den raka motsatsen från vad det var innan. Helt fantastiskt! Grattis på din dag min älskling!
 
Idag firade vi till det med en stor tårtbit och en sockerbulle till frukost, kan ni förstå att Molly käkade BÅDE tårtbiten och sockerbullen?! Det finns verkligen ingen botten i henne haha! Älskade barn.
Nu har jag sååå mycket att göra, eftersom att vi inte ska fira Molly förens imorgon så har denna dagen bara gått åt till städning, tvättning och storhandling. Är helt slut nu egentligen, men måste ta mig i kragen och tvätta minst 2 maskiner tvätt till, städa toaletten, slå in paket, BYGGA IHOP hennes ena present (hur nu det ska gå till..) också måste jag bygga ihop ett litet IKEA bord. Usch..
Kommentarer
Postat av: Lina

Vad kul, redan 1 år! Grattis! Vad har "hon" önskat sig? Vad kommer ni att bjuda på kalaset! Tårta med ljus i kanske! Grattis och ha en underbar dag imorgon med släkt och vänner! Kram

Svar: Ja, helt magiskt!Hehe, det du;) det förblir en hemlis tills imorgon. Tack så jättemycket, hoppas du får en toppendag du med! Kram!
Sara

2012-09-07 @ 21:54:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Sara - Mamma till Molly