Dagens Fråga

kan du inte berätta lite om hur du äter, tränar osv? du ger bra tips och så vidare så hade varit kul om du skrivit lite om detta. hur du kommit i form efter barnet och så vidare!
 
Svar: Jo, självklart hade jag kunnat det. Dock vill jag inte höra några klagomål från någon angående hur JAG sköter MIN kropp. Jag gör det jag tycker funkar och som känns bäst för mig. Dvs, jag har en maxgräns på ett kaloriintag på 500 kalorier om dagen. Dock brukar jag nästan aldrig komma upp i de, jag brukar oftast landa på 300-350. Jag går också ut och går i rask takt i minst 1 timme om dagen, oftast blir det mer, men det är iallafall vad jag tvingar mig själv till. Men absolut kan jag lägga upp lite viktnedgångstips eller övningar då & då när jag har något vettigt att komma med. Jag rekommenderar iallafall appen Shape Up, den har koll på både kaloriintag och kaloriförbränning.
 
(Dock ska du bara ta in mina tips om du är ute efter att bli smal för jag uppmuntrar varken till muskler eller kurvor)
Kommentarer
Postat av: Anonym

Snabb fråga, hur länge har du ätit så för att nå din vikt idag? Håller också på, äter runt 5-600 kcal om dagen och undrar hur snabbt man kan gå ner runt 5-10 kilo, du har säkert gjprt det ett tag och undrar hur snabbt resultatet syns!
Jättebra blogg! :)

2012-09-08 @ 13:48:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Sara - Mamma till Molly