Dagens Fråga

Har några frågor, hoppas du vill svara :) 
Hur är Molly? Personlighet osv 
Har hon börjat prata, och i så fall, vad kan hon för ord? 
Finns det något mindre bra med att vara ung mamma? 
Älskar din blogg! Kram
 
Svar: Det gör jag så gärna! Molly är mer eller mindre som mig haha..hon är lugn till sättet men har ett jädrans temprament (just like me, hoho). För det mesta vill hon att det ska hända något hela tiden, men hon har ju sina stunder hon också då hon är gosig. Hon säger saker som ''vovve/vovvov (hundarna såklart), hej, tack, mamma, pappa, ja/nä (fast nä är favoriten, haha), titta'', de är iallafall de vanligaste orden hon använder sig av vad jag kan komma på just nu. 
 
Självklart finns det det! I mitt fall så vart det oplanerat vilket betyder att man får ta det hela som det kommer, dvs utan jobb & utan boende. Det är enligt mig det jobbigaste, att bo hemma hos mamma fortfarande. Man får liksom en otillräcklig känsla då, man vill ju ge sitt barn allt och lite till och känna att man kan stå på egna ben men utan ett jobb så är ju tyvärr inte det de lättaste och att hitta ett jobb är heller ingen dans på rosor utan utbildning eller erfarenhet. Det är nog det ända jag kan komma på som är negativt för i övrigt så älskar jag livet som (ung) mamma! Det är magiskt.
Aw så kul att höra, tack tack tack! Kram!!
Kommentarer
Postat av: Linda

Vad kul att hon pratar, men känns det inte konstigt att hon säger pappa eftersom han inte finns med i bilden? Vem kallar hon pappa liksom.? Går hon också.? :) kul blogg förresten, kramkram!

Svar: Nja, det vart Alex som lärde henne det när vi vart tillsammans. Hon säger det inte ofta nu, men det har hänt någon gång.Nej, hon har gått 4 steg, men mer än så blev det inte haha..
Tack så mycket, kram!
Sara

2012-09-10 @ 13:56:43
Postat av: Anonym

Träffar du ändå Alex?. såg er igår ju i byn..

Svar: Om du nu såg oss så antar jag väl att vi gör det. :)
Sara

2012-09-11 @ 12:45:27
Postat av: Anonym

Är ni tillsammans igen då eller hur menar du!?

Svar: Nej det är vi inte.
Sara

2012-09-14 @ 13:14:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Sara - Mamma till Molly