Vart tog den vägen, den där klangen i min röst, då jag skrattade och grät och ropade ditt namn.

Såhär såg Molly ut när hon hämtades från dagis idag, stora illröda rivmärken över kinderna och näsan och allt de har att säga är ''Hon hamna visst i lite slagsmål idag..'' Nej, slagsmål är det bara om BÅDA slåss. Jag hoppas innerligt att de tog itu med det hela direkt och även tar upp det med den andra ungens föräldrar för sånt beteende är helt oacceptabelt.
 
Annars så har jag jobbat hela dagen, fått det ena dåliga beskedet efter det andra. Denna dagen har varit jobbig och jag kan ärligt säga att jag mår skit just nu, vet varken ut eller in och jag är helt uppriven inombords. Kan inte tänka klart, ingenting är som det borde.
Kommentarer
Postat av: Anonym

Om du vill ha ngn o prata med som inte vet ngt om dig så har jag alltid tid! Ibland e de skönt o prata med ngn som inte vet allt.. Fin blogg:)

Svar: Haha aw, det vart sött sagt. Men jag vet ju inte ens vem du är!Tack!
Sara

2012-10-16 @ 20:50:06
Postat av: Anonym

Jag e en tjej som e ett år äldre än dig. O går igenom massor. Känner igen mig i dig o om du vill så kan du skicka ditt nr till mig. Låter säkert sjukt men jag pratar gärna :)

Svar: Haha okej! Men vet ju fortfarande inte vem du är och ja det lät faktiskt lite skumt. Jag ger inte ut mitt nummer sådär heller. Tyvärr! :)
Sara

2012-10-19 @ 10:57:00
Postat av: Angelica

Haha men lol och hur vet du att inte både slogs? Hur vet du att det inte var Molly som gjorde något från början? Herregud, dom är små barn sånt händer hela tiden!

2012-11-27 @ 14:15:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Sara - Mamma till Molly