Svar på Frågestunden.

 
Kommentarer
Postat av: Matilda

Du är ju så jävla söt va! :)

2012-10-26 @ 23:03:02
Postat av: En annan mamma

Vem som helst vet väl att fp inte är baserad på åldern så får väl omformulera mig: jobbade du innan du fick M?

Mina frågor/konstaterande är inte meningen att bara vara negativ, det var mer att faktiskt berätta att allt är inte rosa moln när man skaffar nummer två :)

Hoppas såklart det bästa för dig!

Ett tips angående Svedalahem... Så som hon sa till dig säger dom till ALLA! Ring ett par gånger i veckan och be och få prata med Ingbritt (eller om det var Brittmarie hon heter) och fråga om det kommit in något. Tyvärr så gäller det att antingen ha kontakter eller att ringa och tjata .. Ju tidigare du börjar desto fortare får du en lägenhet. Första gången vi fick lägenhet via Svedalahem tog det 2 1/2 månad tills vi fick något , ringer man ofta så har dom dig i åtanke och vet vem du är! (vi hade vi skrivit upp oss i kö samtidigt runt de här 2 1/2 månaderna) .

Planerar du och Alex att flytta ihop eller är det bara du och barnen som ska flytta? :)

Menar som sagt inget illa med mina kommentarer, undrar mer hur du tänker och du ser på framtiden och förbereder dig på att det faktiskt är stor skillnad på ett och två barn.

Lycka till med allt!

Svar: Nej jag hade inget jobb innan Molly, så ja jag har lägsta.Och självklart förstår väl jag att det blir tuffare med 2 barn, jag är inte helt bakom flötet. Men allt handlar om vad man är beredd på att göra för att få det att funka så lätt som möjligt. Jag och Alex kommer att flytta ihop igen.

Tack för tipset angående Svedalahem, ska tänka på det!
Sara

2012-10-27 @ 08:18:10
Postat av: m

Om du blöder mycket av p-piller/mini-piller så är p-stav inte det bästa alternativet eftersom att de oftast är så att de som blöder med piller förmodligen kommer att blöda med p-stav också, och p-staven måste man ha minst i 6 mån innan man får ta ut den och att blöda i 6 månader från och till eller konstant kan ju inte vara roligt, vilket händer en hel del tjejer. Kanske bra att veta ifall du inte redan visste det.
Jätte bra blogg och du är så vacker. Önskar dig all lycka i framtiden med molly, aleks och nya bebben. Kram :)

Svar: Aha, okej..nej det hade jag ingen aning om. Det vart ju tråkigt, då finns där ju inte mycket mer alternativ än spiral.Tack tack tack! <3
Sara

2012-10-27 @ 21:40:54
Postat av: Linnea williams

Jag har p-ring som funkar as bra! Kostar dock 100 kr i månaden men det är se värt när man inte blöder eller får tex finnar osv av det.

2012-10-29 @ 16:45:48
Postat av: tjej på 19 år

Brukar läsa din blogg, du är otroligt söt och molly med! Är det samma pappa till båda barnen ? :) you go girl! stay strong! Kram L.

Svar: Nej, det är det inte! Jag har ingen kontakt alls med Mollys pappa, men Alex (som är pappa till bebisen i magen) har varit med sedan hon vart bara 1 månad gammal. :) Tack så jättemycket!
Sara

2012-10-29 @ 22:15:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Sara - Mamma till Molly