MAKE THE PAIN GO AWAY

Molly har sin sista inskolningsdag idag, de ska ta ''klassfoto'' och allting och jag kunde inte vara där. Varför? Jo för att jag fick hjärtklappning, började skaka, blev helt genomblöt av kallsvett och nästan tuppade av. Själva ''avtuppningen'' vart värre än någon annan jag varit med om! Det kändes som att jag skulle dö för när hjärtklappningen slutade så kändes det som att hjärtat skulle sluta slå helt, allt blev bara svart och jag kände hur tung min kropp blev. Men, när jag väl bestämt mig för att bita ihop och trotsa allt det där och reste mig upp så såg Mollys dagisfröken hur jag såg ut och tyckte det vart bättre om jag gick hem och Alex vart kvar hos Molly, han skulle dock köra mig hem igen men vi hann inte mer än ut fören jag kräktes och trots att där inte fanns något att kräka upp så fortsatte det. 4 gånger. Det vart botten för mig, jag skämdes så mycket. Tusen tack iallafall till personalen som hämtade papper & påsar och som fick ställa sig och spola bort allt..stackarn. Känns som om jag borde köpa blommor eller nåt som tack och för att be lite om ursäkt. Så, denna morgonen har varit allt annat än kul, det känns i hjärtat att veta att de är sista inskloningsdagen och jag är inte där....
 
 
Jag är iallafall bättre nu, sålänge jag stannar liggandes. Blir så yr & illamående när jag reser mig.
Ska stoppa i mig massa tabletter för lite senare idag så ska Molly ta enskilt foto och då vill jag va där!
 
Min älskade!
Kommentarer
Postat av: Lina

Tycker att det är ofta du mår så illa, svimmfärdig! Kan det vara in kost du äter attdu äter för lite? Kroppen säger ifrån på dig! Kolla upp det! Krya på dig!

Svar: Nope. Har en slags propp i min livmoder vilket leder till att jag ofta mår skit. Tack!
Sara

2012-10-10 @ 12:16:08
Postat av: Lina

Propp!? Du får ju gå till sjukhuset och få den upplöst! Farliga grejer det där! Nästa gång får du propp någon annanstans och då kan det gå illa!

2012-10-10 @ 21:14:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Sara - Mamma till Molly