Blogging away the pain of today

Idag har det inte varit lätt. Molly har skrikit nästan oavbrutet hela dagen och igårkväll/natt. Tror hon somnade runt 00:00 inatt, hon som alltid lägger sig runt 19-20 annars. Men inatt skrek hon bara, först i vaket tillstånd men sedan även i sovande när hon väl somna. Jag somnade klockan 5 imorse, så mitt humör är ju sådär idag..jag är jättetrött och att då ha ett barn som skriker och vägrar ALLT gör en bara så stressad! Allt känns hopplöst idag, jag vill bara gråta av frustration och utmattning. Sånt här får mig att må så dåligt, när Molly inte mår bra men man inte vet vad som är fel eller vad man ska göra.
 
Annars då, annars är det nog inte heller så bra..mitt ansikte blir bara värre hela tiden, fläckarna blir större och fler. Jag mår så dåligt över det, och har fått höra nu av en läkare att i vissa fall får man ta till laser vilket hade kostat ca 12000 kronor, minst. Men jag skulle först prova att tvätta ansiktet med Lamisil eller mjällshampoo, men han kunde inte garantera att det skulle funka. Men som den negativa människan jag är så utgår jag från att det inte kommer att funka och kan inte tänka på annat än hur jag ska få fram 12000 till laserbehandlingar nu....
Kommentarer
Postat av: Anonym

Himla tråkigt att dina fläckar blivit fler och större :(
Hoppas de försvinner! Kram

2012-11-25 @ 15:17:51
Postat av: Siv

Hej! Det är garanterat öronen! Gå till läkaren, om det har läckt i ögat har hon inflammation och behöver penicillinkur! Jag är läkare så få det kollat! Lycka till!

Svar: Det visade sig att det inte vart ögoninflammation, bara vanligt förkylningsrinn! :) Tack ändå!
Sara

2012-11-25 @ 16:37:26
Postat av: Siv

Vad skönt! Sen menade jag öronen och inte ögat (datorn skrev det :( ) ha det bra!

Svar: Ja Alex sa det sen att du måste menat det så vi ska ta en titt på det så fort som möjligt. :)
Sara

2012-11-25 @ 20:31:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Sara - Mamma till Molly