Happy Mother's Day!

Idag vart det som sagt mors dag och den har varit jättemysig för min del. Har varit hos min mormor & morfar och efter det åkte vi ut till mina kusiner och titta på valparna som snart ska säljas, buhuu..
Anyway, jag har köpt en liten babypool till Molly idag och koppar, tallrikar, serveringsfat etc till mig. Har en innestående mors dag present från min mamma eftersom att jag inte hitta något jag ville ha idag, wiho!

 

Och nu till något helt annat, tänkte besvara en fråga.
När jag blev gravid så tyckte inte jag att vikten vart det jobbigaste, eftersom att jag visste att det mesta bestod av bebis & vatten och resterande vart helt enkelt ''gravidkilon''. Jag visste att jag vart tvungen att gå upp & att äta ordentligt under graviditeten, för Mollys skull ju.
Jag förstår precis vad du menar, då kropp & vikt alltid har varit ett känsligt & viktigt ämne för mig och jag kan ärligt säga att jag aldrig har mått sämre över min kropp än vad jag gör idag. Bristningar, slapp överallt, valkig..jag känner mig som en saccosäck. Men jag tackar ändå för dina fina ord, och hoppas att du nån gång ändå tycker att det är värt det, för det kan jag lova dig att det är! Att vara mamma är helt amazing! Men tack tack tack, än en gång!

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Sara - Mamma till Molly