The only thing he studied was you, he knows your body better than you do.

Skippade sminket idag och drog in en stressig runda till stan för lite behövligheter. Molly vart så himla trött på vägen hem att hon somnade i en väldigt till synes oskön ställning i bilen, aw. Nu nannar hon dock skönt i sin säng.

 

Och för att besvara frågorna jag fick om fobi-inlägget så ja, det är väl i stort sett mina största fobier iallafall. Och kärlek, jadu, jag har aldrig varit kär och jag vet inte om det är för att jag inte träffat ''mr right'' eller om jag helt enkelt inte tillåter mig själv att bli det. Jag antar också att det vart därför det inte funkade med Alex ja, den största anledningen vart väl att jag inte var/blev kär antar jag.
Tack för dina fina ord, det värmer sååå mycket! Massa kramar till dig lovely!!!

 

Kommentarer
Postat av: Linn

Okej du kanske tillåter dig själv någon dag eller så hittar du den rätta. Jag tyckte att du verkade lycklig när du var med Alex och ni såg ut att ha kul :D! Sluta aldrig blogga det är verkligen kul att följa dig ! Kramkram

2012-05-27 @ 00:05:28
Postat av: Sara - mamma till Molly

Såklart jag vart lycklig, men jag är minst lika lycklig nu! :) Aw, har inga planer på att lägga ner just nu iallafall.

2012-05-27 @ 01:36:10
URL: http://sarabaeckstrom.blogg.se/
Postat av: :)

om det var dina fobier, var det jobbigt att gå upp i vikt då när du var gravid eller tänkte du inte så mycket på det?jag vet att det är småaktigt och så, men jag är så jävla rädd för att förstöra min kropp med en graviditet. själviskt, visst, för jag menar, det är ett liv... sen ser jag dig och du är helt jävla smashing skitsnygg OCH har ett barn och då hoppas jag på att kunna se ut som du efteråt. :)du är svinsnygg och jag älskar din blogg verkligen!

2012-05-27 @ 12:38:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Sara - Mamma till Molly