It's time to be happy again.

Hej alla ni söta som faktiskt fortfarande kikar in här,
jag kan säga som såhär, jag hade tänk börja blogga igen. dock kommer antagligen uppdateringen vara sådär dessa första dagarna, har planerat att göra om bloggen lite step by step, så vi får se när jag kommer igång på riktigt igen.
Saker & ting är nu bättre, det är inte så bra som det hade kunnat va, men det är bra. De personer som hr trott att min ''depp-period'' har berott på Molly har haft fel. Ingenting har haft med henne och göra, och jag har hållt henne utanför min depression så gott det går. Jag tycker inte att förälderns mående ska påverka barnet/barnen över huvud taget, så jag ahr gjort mitt bästa för att inte visa mig svag eller ledsen för henne. Trots att hon bara är 9,5 månad gammal, så känns det ibland som att hon förstår faktiskt och jag vill ju inte göra henne orolig/ledsen bara för att jag är det.
Så som sagt, om ett tag kommer jag att börja blogga ''ordentligt'' igen.
Här kommer nu en jädrans massa bilder från denna paus-tiden, jag lägger in dem som miniatyrer så att ni bara behöver klicka på de bilder ni vill se förstorade. Än en gång, love love love till er som kommenterat så fina saker! Det gör mig jätteglad och det får ni mer än gärna fortsätta med! Det känns bra med respons & bekräftelse ibland. Tips och önskningen är också alltid kul, så är det något ni vill se mer eller mindre av, något ni inte sett som niskulle vilja se? Har lite ont om fantasi så önskar ni nåt så kom gärna med tips! Är öppen för det mesta.
Det är absolut ingen ordning på bilderna, de hamnade lite huller om buller och vissa är från mobilen medans andra är från kameran..enjoy!
Kommentarer
Postat av: Fanny

åhh! äntligen! har gått å väntat på det haha!

Svar: Haha, så söt!!
Sara

2012-06-27 @ 19:49:20
Postat av: Anonym

Du har censurerat ngn bild. är det någon ny du har träffat :)? Kul att du ska börja igen;D!!

Svar: Haha, nej det är faktiskt Alex på bilden..tror att han hade blivit lite kinkig om jag inte censurerat den..
Sara

2012-06-27 @ 22:36:05
Postat av: Hanna

Du är super duktig och du har en jättefin dotter :) Glöm inte det!

2012-06-28 @ 11:47:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Sara - Mamma till Molly