We enjoy warmth because we have been cold. We appreciate light because we have been in darkness. By the same token, we can experience joy because we have known sadness.

En glad liten Molly! Dock har jag nyss lagt henne för det vart dags att sova middag nu..ögonen gick nästan i kors på henne, aw..
Jackan jag la upp i det förra inlägget, forget what I said! Har hittat en ännu finare, den är så magisk alltså! Ska absolut beställas till hennes b-day. Kan säga som såhär också, den är ljusrosa och har massa rosetter. Det kan bara inte bli mer jag alltså! Och den kommer vara sååå fin på min lilla pärla. Hon förtjänar bara det bästa!

Måste också säga att jag är så lycklig nu, faktiskt. Min depp-dipp är över, det känns som om saker och ting börjar ordna upp sig nu. Även om jag fortfarande bor hos mamma, det är klart det är jobbigt och det är inte vad jag vill. Men man får ju acceptera läget liksom, jag kan inte göra så mycket åt det just nu. Men den dagen kommer den också, då jag kan köpa mig och Molly en söt liten lägenhet nånstans där vi kan leva lyckliga i alla våra dar.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Sara - Mamma till Molly