Took me some time, but now I am strong.


Har nyss kommit hem från mamma efter att ha varit där och ätit middag. Aw hon är så söt och saknar mig och Molly redan och vi har bara varit borta sen i fredags..jag som trodde hon skulle tycka om att få ha huset för sig själv men så var det absolut inte!

Kommentarer
Postat av: hanna

Har du och alex tagit steget till att bli sambos nu? :)

Vad har du för planer efter mammaledigheten? Studera, jobba? Hur länge har du tänkt att gå hemma med Molly?

Hur känner du för att skaffa fler barn? Är detta en framtid du hade kunnat tänka dig med killen du träffar nu, alex, ett gemensamt barn? :)

All lycka till er i framtiden!

2012-02-08 @ 13:06:30
Postat av: Sara

Det kan man nog nästan säga faktiskt. Det är hans lägenhet och så, men jag och Molly bor ju också här. Alex är en jättebra kille, men sånt är alltid väldigt svårt att veta, om det kommer hålla. Just nu känns det så, just nu känns detta helrätt men man vet aldrig. Only time will tell. Molly är absolut inte mitt sista barn! Jag ska ha fler, 3-4 stycken vill jag ha och om jag skulle kunna ha dom med Alex? Ja. Han är så bra med Molly, hon är galen i honom och ibland glömmer jag att han faktiskt inte är hennes biologiska pappa.

Angående skola osv så har jag nyss beslutat mig för att skippa komvux. Skulle börjat till hösten men har ingen motivation alls och jag vet inte ens vad jag vill göra ännu. Jag har tänkt söka helgjobb när Molly är ca 6 månader för då kan hennes mormor passa henne. Jag ska gå klart skolan, om ca 2-3 år hade jag tänkt ta tag i det men längre än så har jag inte tänkt.

Stor kram till dig!

2012-02-08 @ 16:27:29
URL: http://sarabaeckstrom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Sara - Mamma till Molly