Tell me, did you ever find what you were looking for?

(Alla bilder är sedan igår)
Hello there, igår blev den spontanaste dagen jag varit med om på länge. Fick förfrågan om att följa med några in till Malmöfestivalen och det gjorde jag också. Molly fick dock stanna hemma hos mormor då jag åkte in sent. Jag vill dock åka in med henne någon av dagarna, dock under dagen då såklart. Blir/blev så irriterad när jag såg alla människor som hade sina jättesmå bebisar och barn där vid 23- 00 på kvällen. Och utan hörselskydd med för den delen. Men att gå runt med barn (1-1,5 år gamla) där, vid den tiden när alla är full and god know what could happen alltså!
Jag vart inte ens inne länge, åkte hem mycket tidigae än de jag åkte in med men då jag stod och väntade på min skjuts hem så kom det fram en kille och började ta på mitt ansikte, och trots att man tydligt såg att han vart helsvensk med fräknar och snövit hy så bröt han (nerd alert). Hela hans gäng stod bakom honom och där stod jag helt ensam en aning nervös. Det löste sig dock efter en stund då jag tackat nä till att ge honom mitt nummer, fika & mys..
Irriterande att vädret är så dåligt idag, jag som hade tänkt ta mamma och Molly på en överrasknings-utflykt till Hallonlunda...
Kommentarer
Postat av: ee

verkligen älskar din blogg. både du och molly är otroligt söta!! hade vatt roligt om du lagt upp något videoklipp där man kan höra henne prata eller ngt?
kramar!!

Svar: Så fin du är, det känns mycket roligare att blogga när man får höra sådant! Tack tack tack! Det ska vi nog allt kunna fixa inom kort! Kram!
Sara

2012-08-18 @ 14:37:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Sara - Mamma till Molly