Någon som kan förklara vad som menas med texten på den översta bilden?


Alla lägger upp denna nu..jag förstår den inte. Eller alltså jag förstår inte budskapet/texten ''Skinny girls look good in clothes. But fit girls look good naked.'' 
Alltså va? Man är väl precis lika snygg naken om man är smal? Eller ja, egentligen är det ju en smaksak. Men jag förstår inte, varför skulle man bara se bra ut i kläder om man är smal?


De första 3 är för mig smala, vilket jag personligen fördrar. De är vackra, smalhet är vackert. De andra 3 såkallade fita tjejerna ser så manliga ut. Jag tror iallafall att de översta tjejerna ser hur bra som helst ut nakna. Bättre än de andra till och med. Är det ingen som håller med mig?
Kommentarer
Postat av: Alexandra

Förstår din fråga dock så är de tre tjejerna du valt som fit kanske lite tomuch! Tighta kroppar är fina men man behöver inte gå till överdrift som de understa har gjort, personligen föredrar jag en "fit" tjej framför en "för smal" tjej, men alla har vi olika smak, oh tur är ju de:)

Svar: Ja det vart inte riktigt så mycket jag menade heller, men det vart vad som kom upp på google om man säker på fit girls.
Sara

2012-08-31 @ 23:34:53
Postat av: Sara

De översta ser sjuka ut medan deundersta har jobbat för sin look! Killarna väljer inte de översta kan jag säga. Been There and never again!

Svar: Jag tycker att de är vackra och dom översta jobbar dom med, dom kan inte heller äta vad de vill osv, dom måste också röra på sig.Och du kan inte säga ''killarna'', för som jag sa, alla har olika smak!
Sara

2012-09-01 @ 00:37:55
Postat av: Alexandra

Håller med dig Sara! (som också komenterade) Dem översta är benigtsmala, har själv sett ut så, dock helt ofrivilligt, kan säga att jag kände mig inte vacker då, bara som ett benrangel! Själen mår bra med iallafall lite underhudsfett, alla ben ska man inte kunna se med ögat, de ska bara finnas där om man säger så^^ men visa drag är assnygga att kunna se:)

Svar: Som sagt, smaksak. :)
Sara

2012-09-01 @ 00:52:35
Postat av: Sara

Tack Alexandra!

2012-09-01 @ 09:25:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Sara - Mamma till Molly