Det här med att hänga ut folk?

 

Jag gjorde en ny kategori, ''Hjärnan går på högvarv''. Den är till för (kanske ibland lite för långa) men tänkbara textinlägg där kommer jag skriva vad/hur jag tänker och tycker om saker för stunden.

 

Det har av någon anledning den senaste tiden blivit väldigt ''inne'' att hänga ut folk osv.
Varför undrar jag?
Och det här med att hänga ut folk..hur lågt får man sjunka egentligen?
Om man nu har någon form av problem med en annan människa varför inte ta det med den personen, enskilt? Jag tycker att de är en sådan brist på självförtroende när man lägger upp elaka texter eller bilder på någon som egentligen inte vart meningen skulle komma ut kanske, och dessutom, till råga på allt, skriver ut namn.
Det skrämmer mig är att de är så många varje dag som gör så..de har oftast inte heller något vettigt att skriva utan de skriver bara en låååång text om hur ful, tjock, falsk, photoshopad, äcklig etc etc personen är. Jag tycker det är så elakt och omoraliskt så det finns inte. Människor borde börja vis amer respekt gentemot varandra, för det är något de är brist på här i världen.
Tänker ens folk på att vissa saker måste man leva med resten av livet? Man kan inte bara säga ''jag vart ung & dum'' alltid, det är ingen ursäkt. Man kan (ska) väl uppföra sig, vare sig man är ung eller inte?

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Sara - Mamma till Molly