Och jag skulle ge dig allting du pekar på, men bara när du inte hör vågar jag säga så.

Ett riktigt litet busfrö!

 

Usch vad jag inte har något att blogga om just nu..saker och ting står inte helt rätt till här. Jag har inte varit helt okej den sista tiden. Ständig huvudvärk, yrsel, flimmer för ögonen, blir svimfärdig av lilla minsta rörelse, kraftiga temperatursskiftningar i kroppen, känner mig tung, orkar inte bära upp min kropp riktigt känns det som, konstant trötthet men har svårt att sova och jag kan inte äta någonting utan att må jättedåligt efteråt eftersom att min mage sväller upp och det ser ut som om jag är gravid i 5-6 månaden. Det spelar verkligen ingen roll vad eller hur mycket jag äter, jag får jätteont.
Nu känner jag att detta blev väldigt gnälligt, men det är faktiskt anledningen till att jag bloggar som en kratta just nu.
Har absolut inget att blogg om, så tips och önskemål är helt okej!

 

Kommentarer
Postat av: Lizette

Hej! Jag trillade in här via blogstart, och har ett par frågor! Har inte kikat igenom dina arkiv eller sådär, utan det är mest av nyfikenhet och då jag ev. sitter i samma sits själv - att vara gravid med andra ord!- Hur gjorde du med skolan när Molly kom till världen?

- Om du inte gick klart gymnasiet, hur har du tänkt göra i framtiden med skolan - ska du avsluta gymnasietiden eller har du löst det på annat sätt?Förlåt om någon fråga låter stöddig - det är verkligen inte meningen!Mvh Lizette

2012-04-15 @ 08:32:24
URL: http://lizettefoto.tk

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Sara - Mamma till Molly