Don’t you worry your pretty little mind, people always throw rocks at things that shine.

Godmorgon! Vädret ser lovande ut idag faktiskt, och tur är väl det eftersom att jag lite senare ska åka till mina kusiner och titta på valparna som föddes för några dagar sedan, aw. Nu ska jag ge Molly som nyss vaknat frukost.

 

Eftersom det vart några som tyckte att den ljusa volangtröjan jag la upp härom dagen vart fin så kan jag glädja er med att den kommer från h&m och kostar bara 249.

 

Kommentarer
Postat av: Hanna

Vilken underbar blogg du har. En liten fråga från mig till dig, följer du själv några specifika bloggar? Kanske några större, kanske några mindre, några bloggar av dom du känner? Om du väljer att följa en blogg, är där oftast en viss sak som gör att du väljer att följa den? Tillexempel något visst intresse du har eller så. Insåg nu att detta blev rätt klyddigt men hoppas att du kan klura ut meningarna med frågorna ändå :)

2012-04-08 @ 10:08:44
Postat av: Sara

Haha, jag förstår! Men nej, jag har inte många jag verkligen följer. Jag har en, som egentligen inte är min stil alls, men jag har följt denna tjejen sedan lunartiden då hon blev ganska så ''känd''. Tyckte hon vart dödligt snygg då, och tycker fortfarande, phine.devote.se. Jag är en sådan person som kan sitta och leta intressanta bloggar i flera timmar, lägger till dom i bokmärkesfältet och går aldrig in på dom igen. Jag har över 5000 bokmärken haha. Men något som får mig att fasta när jag sitter och tittar runt är en ljus, fräsch, vit eller gammelrosa design. Då känns det nästan alltid värt att ta en lite noggrannare titt innan man klickar vidare haha.

2012-04-08 @ 10:59:52
URL: http://sarabaeckstrom.blogg.se/
Postat av: Victoria - Foto och Vardagen

haha, texten är så sann!

hur är läget? :)

hoppas du får en underbar dag! :D

2012-04-08 @ 11:32:57
URL: http://mezei.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Sara - Mamma till Molly